Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Abdeloahid Taouil

Mede-oprichter

Business
Als medeoprichter van Marotura ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Marotura. In deze hoedanigheid zorg ik ook ervoor dat de innovatiecultuur bij Marotura gewaarborgd blijft. Daarnaast geef ik leiding aan speciale projecten, waar ik naast de projectleiding mij richt op strategie, digitale conceptontwikkeling en user interfaces.

Ik heb een bachelorgraad in bedrijfskundige informatica en een mastergraad in de communicatie wetenschap. In het verleden ben ik namens de Universiteit Twente samen met mijn tweelingbroer Redouane voorgedragen voor de ECHO Award en succesvol geslaagd voor het Skills Certificate ‘Entrepreneurship’. Tot slot geef ik twee dagen per week huiswerkbegeleiding aan scholieren in het voortgezet onderwijs in de vakken wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde, economie en management & organisatie.

Human
In mijn vrije tijd ben ik een sportliefhebber in het algemeen, en voetbal en wielrennen in het bijzonder. Al jaren lang fanatiek supporter van de Spaanse wielerploeg Movistar en kan je mij met mijn vrienden tijdens de Tour de France in de bergetappes vinden tussen de duizenden supporters. Tevens ben ik geïnteresseerd in geschiedenis en Hi- tech/ technology.

Dit wist je nog niet van Abdeloahid:

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Alle landen met de combinatie prachtige natuur en rijke geschiedenis

Stad of dorp?
Stad, vooral leuk voor een weekend weg!

Spontaniteit of routine?
Spontaan, maar wel met een basis ritme. Ik hou van een ritme in het leven

Televisie of Netflix? Netflix.
Uitzondering is Wie is de Mol!

Neem contact op