Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Achmed Taouil

CEO / Strateeg

Business
Onder mijn leiding heb ik Marotura helpen groeien van een starter op het Universiteit Twente complex tot een kwalitatief en innovatief bedrijf. Als CEO van Marotura ben ik verantwoordelijk voor de business development binnen ons bedrijf en alle ‘externe’ zaken, zoals het opzetten van partnerships en zakelijke relaties. Daarnaast leid ik als Internet strateeg innovatieve projecten.

Ik heb mijn mastergraad in Business Information Technology behaald aan de Universiteit Twente. Na het behalen van mijn diploma heb ik meer dan 14 jaar ervaring opgedaan in de Internetbranche. Verder treed ik geregeld op als gastspreker en ben ik gastdocent New Media & Internetstrategie bij zowel Saxion Hogeschool als de Universiteit Twente.

Human
Ik ben echt een natuurliefhebber en in die hoedanigheid vind ik het leuk om met mijn gezin door het bos te wandelen en te genieten van de natuur. Ook vertellen mensen mij dat ik verslaafd ben aan National Geographic Wild. Tot slot doe ik nu aan hardlopen, waar ik in het verleden op een hoog niveau voetbal heb gespeeld.

Dit wist je nog niet van Achmed:

Welke van jouw talenten heeft nog niemand ontdekt?
Kooktalenten, want die heb ik niet 🙂 Ik kan alleen erg goed eieren bakken…

Ochtend of avond?
Avond

Auto of trein?
Auto

Wintersport of naar de zon?
Zon

Neem contact op