Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Anna Börjes

Social Media & Content Marketeer

Business

Als Social Media & Content Marketeer bij Marotura hou ik me vooral bezig met de Duitse markt. Social Media strategieën ontwikkelen, blogs en content voor uw website schrijven hoort bij mijn taken.

Maar niet alleen Duitse bedrijven horen bij de klanten, ook Nederlandse bedrijven die de Duitse markt binnen willen stromen kunnen bij mij terecht.

Geboren en getogen in Duitsland, weet ik precies hoe mijn landgenoten het beste kunnen worden aangesproken. Vanwege mijn masteropleiding Communication Science aan de Universiteit Twente in Enschede ben ik drie jaar geleden naar Nederland verhuisd. Tijdens mijn opleiding ben ik al voor verschillende bedrijven aan de slag gegaan op het gebied van marketing, om mijn kennis in het werkveld te verbreden.

Human

Ik hou van nieuwe ervaringen, een drukke dag op het werk vind ik veel leuker dan een rustige. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij de Roller Derby te vinden, een contactsport op rolschaatsen. Daarnaast geniet ik ook van series kijken op de bank met mijn kat en heb ik sinds kort een cello.

Grappig detail: omdat ik nu al enkele jaren in Nederland woon en werk, begin ik zelfs al in het Nederlands te denken. In mijn agenda noteer ik afspraken en notities ook al in het Nederlands.

Dit wist je nog niet van Anna:

Welke van jouw talenten heeft nog niemand ontdekt?
Ik heb wel een best droge humor, maar of dat een talent is…

Ochtend of avond?
Avond! Als je me ’s ochtends voor de koffie aanspreekt, krijg je geen antwoord.

Televisie of Netflix?
Netflix, ik hou er niet van dat een serie of film onderbroken wordt door reclame.

Hond of kat?
Kat

Neem contact op
Anna Börjes
Anna Börjes