Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Anna Schmalöer

Social Media en Content Marketeer

Business

Als Social Media en Content Marketeer voor Duitsland bij Marotura analyseer ik de markt, de doelgroepen en de concurrentie van onze klanten. Verder zet ik de communicatiestrategie uit en schrijf ik zoekmachinevriendelijke content voor websites en Social Media kanalen. Tijdens dit proces begeleid ik met name opdrachtgevers die met hun klanten in Duitsland willen communiceren. Hierbij maakt het niet uit of onze klanten zelf in Duitsland gevestigd zijn, of als Nederlands bedrijf de Duitse markt willen betreden.

Als Duitse native speaker ben ik bekend met de finesses die in het Duits relevant zijn. Daarom let ik bij de creatie van content altijd op de kwaliteit van het taalgebruik. Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede heb ik mij gespecialiseerd in media en communicatie. Gedurende en na mijn masteropleiding (M.Sc.) heb ik voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Vooral de ontwikkelingen op het gebied van Social Media inspireren mij altijd weer. Spannend hoe mensen in sociale netwerken communiceren!

Human

In mijn vrije tijd ben ik graag muzikaal bezig. Ik speel bijvoorbeeld klarinet bij een muziekvereniging en ik ben hier als vrijwillig bestuurslid verantwoordelijk voor de jeugd. Pilates en ook onze hond zorgen ervoor dat ik lichamelijk fit blijf en me mentaal kan ontspannen. Sinds kort heb ik ook het “bullet journaling” ontdekt, hiervan gaat mijn plannershart sneller kloppen.

Dit wist je nog niet van Anna:

Wat doe je in het weekend het liefst?
Vrienden en familie ontmoeten, muziek maken, slapen 😉

Zomer of winter?
Winter

Hond of kat?
Hond

Carnaval of Kerst?
Kerst!

Neem contact op
Anna Schmalöer Marotura
Anna Schmalöer Marotura