Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Julian Oolthuis

SEO & SEA specialist

Business
Binnen Marotura ben ik verantwoordelijk voor alles met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie en Google AdWords: SEO en SEA. Dagelijks houd ik mij bezig met het analyseren en vooral optimaliseren van alle activiteiten van onze klanten op het gebied van SEO en SEA. Hierbij vertaal ik de verworven data van onze klanten naar concrete website- en conversieverbeteringen.

Ik ben in het bezit van een Master of Science in Business Administration (MSc BA), behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast ben ik ook in het bezit van een HBO bachelor Commerciële Economie. Een groot voordeel is dat ik binnen mijn de MSc BA een groot analytisch vermogen heb opgebouwd, terwijl ik juist binnen mijn HBO bachelor veel praktijk ervaring heb opgedaan.

Human
Ik zou mezelf een echte sportliefhebber willen noemen. Bij grote evenementen als het EK en WK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en de verschillende Grand Slams zul je mij gekluisterd aan de buis zien. Daarnaast kan ik ook erg genieten van vele verschillende soorten muziek en ga ik graag op stap met mijn vrienden.

Dit wist je nog niet van Julian:

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?
Een snorkelset

Zelf uitgebreid koken of uit eten?
Uit eten

Zomer of winter?
Warme zomer en een koude winter

Boek of film?
Boek

Neem contact op