Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Linda Dubbink

Interaction Designer & Front-end Developer

Business

Bij Marotura ben ik verantwoordelijk voor het design van diverse online uitingen van onze klanten en draag ik zorg voor diverse front-end ontwikkelingen. Mijn doel? Het realiseren van gebruiksvriendelijke websites met een mooi uiterlijk!

Sinds (en tijdens) het afronden van mijn studie Mediavormgever op het Cibap Vakcollege te Zwolle (in 2010) heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Dit heeft geresulteerd in een constante groei van mijn kennis en kunde op het gebied van design en het uitbreiden van mijn technische kennis als front-end developer.

Tot op heden is mijn werk eigenlijk altijd een combinatie geweest van het ontwikkelen van on- en offline ontwerpen voor diverse doelgroepen. De afgelopen jaren lag de nadruk bij mij echter op online gebied en ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van diverse websites en website onderdelen. Deze middelen voorzie ik graag van een mooi design!

Human

Naast het feit dat ik het heerlijk vind om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Niet alleen in de sportschool kan ik mijn energie kwijt en kan ik goed ontspannen, ook ben ik een groot liefhebber van het volgen van de nieuwste televisieseries en bezoek ik graag een leuk evenement of concert.

Dit wist je nog niet van Linda:

Over 10 jaar ben ik..
Front-end / Design pro

Pittig of zoet?
Zoet

Televisie of Netflix?
Netflix

Verwarming aan of uit?
Aan

Neem contact op
Code