Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Max de Vries

Business Consultant

Business
Als consultant van Marotura ben ik betrokken bij die projecten waarbij het beoogde resultaat  alleen dan bereikt gaat worden, wanneer het menselijke kapitaal optimaal aandacht gaat krijgen. Door ondersteuning en advies van ons krijgen medewerkers of andere deelnemende partijen niet alleen vertrouwen in zichzelf, maar ook in andere deelnemers en het project op zich.

Voor mijn aanstelling bij Marotura ben ik meer dan 25 jaar werkzaam geweest in leidinggevende functies (Defensie, Jongernhuis Harreveld), waarbij steeds een intensieve relatie bestond met de medewerker(s). Naast de afronding van de KMA en andere interne opleidingen van Defensie, heb ik een mastergraad Bedrijfskunde behaald aan de KUN, waarbij mijn afstudeerscriptie ging over de invoering van competentiemanagement.

Human
Ik ben een echte sportliefhebber, waabij ik zelf nog op een recreatief niveau voetbal en hardloop.  Veel plezier beleef ik  aan mijn hobby als voetbaltrainer van prestatiegerichte jeugdvoetbalteams. Hierbij train en coach ik zowel de jeugdspeler en andere trainers, zodat door onze inbreng de huidige jeugd niet alleen gestimuleerd wordt zich te ontwikkelen als voetballer, maar ook mens c.q. individu binnen een voetbalteam.  Tot slot ben ik samen met mijn vrouw verantwoordelijk voor  de zorg en opvoeding van onze vier  kinderen. Ondanks het feit dat zij allen nu of studeren of naar de middelbare school gaan, willen wij hen hierbij nog steeds ondersteunen en gepast aandacht geven.

Neem contact op
Max de Vries
Max de Vries