Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Saskia Arends-Rikken

Social Media & Content Marketeer

Business

Als Social Media & Content Marketeer zorg ik er voor dat mijn klanten op een goede en pakkende manier online zichtbaar zijn. Na mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik aan de slag gegaan bij een mediabureau. Een leuke ervaring rijker ben ik vervolgens als communicatiemedewerker in de non-profitsector gaan werken. Een van mijn werkzaamheden was het inrichten en onderhouden van Social Media kanalen.

Inmiddels heb ik al veel kennis en ervaring opgedaan op mijn vakgebied. Ik zit echter niet graag stil en volg graag de nieuwste ontwikkelingen op online gebied. Zo kan ik mijn klanten het beste van dienst zijn.

Human

Ik ben midden in de Betuwe opgegroeid en kan dan ook enorm genieten van alle fruitbloesem in het voorjaar. Inmiddels woon ik met mijn gezin samen in Eibergen. Ik ben een echt familiemens en houd er dan ook van om regelmatig met mijn familie en vrienden af te spreken. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd ergens een hapje te gaan eten, naar de bioscoop of het theater te gaan. Maar ook thuis op de bank kan ik mij prima vermaken (Netflixen!).

Dit wist je nog niet van Saskia:

Wat wilde je vroeger worden?
Toen ik klein was wilde ik archeoloog worden. Het leek me wel wat om de hele dag een beetje in de aarde te wroeten en de gevonden schatten schoon te maken met een borsteltje… Maar dan wel in een warm land!

Rijk of beroemd?
Dan kies ik voor rijk, ik wil niet door alles en iedereen herkend en gevolgd worden!

Actief of lekker lui?
Stiekem toch wel lekker lui: lekker op de bank met Netflix! Maar dat houd ik niet de hele dag vol, dus dan toch even actief tussendoor. Bijvoorbeeld hardlopen, een stuk fietsen of een stuk wandelen.

Spontaniteit of routine?
Ik ben echt een routinedier… met af en toe ruimte voor spontaniteit.

Neem contact op
Saskia Rikken
Saskia Rikken