Co-founder

Redouane Taouil

Business

Als medeoprichter van Marotura ben ik verantwoordelijk voor de strategie op het gebied van dienstontwikkeling, innovatie en positionering. Verder heb ik een medebepalende rol bij business development binnen Marotura en implementeer ik de MILLSOM Approach bij onze opdrachtgevers.

Ik heb een bachelorgraad in bedrijfskundige informatica en een mastergraad in de communicatie wetenschap. In het verleden ben ik namens de Universiteit Twente samen met mijn tweelingbroer Abdeloahid voorgedragen voor de ECHO Award en succesvol geslaagd voor het Skills Certificate Entrepreneurship. Tot slot ben ik commissielid bij het Innovatiefonds Oost Gelre.

Human

In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van wielrennen en voetbal. Al jaren lang passie voor technisch verzorgd voetbal in het algemeen en het Argentijnse voetbal in het bijzonder. Verder houd ik ervan leuke dingen te doen met mijn familie en kijk ik graag naar National Geographic Channel.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte