Digital Marketeer

Saskia Arends

Business

Als Digital Marketeer zorg ik er voor dat mijn klanten op een goede en pakkende manier online zichtbaar zijn. Na mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik aan de slag gegaan bij een mediabureau. Een leuke ervaring rijker ben ik vervolgens als communicatiemedewerker in de non-profitsector gaan werken. Een van mijn werkzaamheden was het inrichten en onderhouden van social media kanalen en het schrijven van (web)teksten.

Inmiddels heb ik al veel kennis en ervaring opgedaan op mijn vakgebied. Ik zit echter niet graag stil en volg graag de nieuwste ontwikkelingen op online gebied. Binnen Marotura volg ik niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op mijn eigen vakgebied, maar ook op het gebied van search en technische mogelijkheden. Zo kan ik mijn klanten het beste van dienst zijn.

Human

Ik ben midden in de Betuwe opgegroeid en kan dan ook enorm genieten van alle fruitbloesem in het voorjaar. Inmiddels woon ik met mijn gezin samen in Eibergen. Ik ben een echt familiemens en houd er dan ook van om regelmatig met mijn familie en vrienden af te spreken. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd ergens een hapje te gaan eten, naar de bioscoop of het theater te gaan. Maar ook thuis op de bank kan ik mij prima vermaken (Netflixen!).

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte