Search & Conversion Marketeer Duitsland

Voel jij je thuis in de wereld van leads en conversies en heb je zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan op het gebied van zoekmachine (SEO/SEA) marketing? En lijkt het je extra leuk om hierbij ook de Duitse markt te bereiken? Word dan Search & Conversion Marketeer bij Marotura voor onze Duitse partners! Is je interesse gewekt of wil je nader kennis maken met ons? Stuur dan je CV met korte motivatie naar ons of neem contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak.

Mogen we ons aan je voorstellen?

Wij zijn Marotura All Online Business. Wij zijn een familiebedrijf met vestigingen in Enschede en Bocholt. Vanuit deze locaties en op locatie bij onze klanten ondersteunen wij onze partners op het gebied van online business en digitalisering. Bij Marotura is geen dag hetzelfde. Je hebt volop afwisseling in je werk en je bent met verschillende opdrachten bezig voor en met verschillende klanten. Wij werken samen in internationale en interdisciplinaire teams met ontwikkelaars, digital marketeers en search specialisten om onze partners de beste service te bieden. 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder', daar geloven we in bij Marotura.

Wat ga je bij ons doen?

Je begeleidt onze projecten op het gebied van SEO/SEA Marketing. Je checkt onder meer de positie van onze partners in Google analyseert daarbij zaken als zoekgedrag, verkeer en rankings. Uit je analyses trek je de juiste conclusies om onze partners te helpen meer online succes te boeken. Daarbij verdiep je je uiteraard in onze onze partners en de markt waarin zij actief zijn. Op basis van jouw analyses geef je jouw collega's van het team digital marketing de juiste input waarmee zij aan de slag gaan met creatieve en effectieve content en input voor social media. Naast het verrichten van SEO-werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van diverse soorten SEA-campagnes in Google voor onze partners. Samen met je collega's volg je de search ontwikkelingen op de voet en probeer je samen met ons innovaties aan te jagen en nieuwe kansen te creëren.

Wat breng jij mee?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Dan vinden wij het belangrijk dat je het volgende meebrengt:

 • De wens om in een internationaal en multidisciplinair team te werken;
 • Een opleiding, studie of achtergrond in de richting van informatica, marketing, communicatie of een vergelijkbaar gebied;
 • Analytische vaardigheden en een onafhankelijke, proactieve en resultaatgerichte manier van werken;
 • Interesse in nieuwe, technische trends en ontwikkelingen;
 • Kennis van Google Adwords en Google Analytics is een pré maar geen must. Beschik je nog niet over deze kennis, dan leiden wij je op.
 • Taalvaardigheden: een goede beheersing van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij jou?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. premievrij pensioen;
 • De mogelijkheid om een toonaangevende rol te kunnen vervullen binnen een sterk groeiende familiebedrijf;
 • Een gemotiveerd internationaal en multidisciplinair team met leuke collega’s;
 • Zeer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en initiatief. Het uitbouwen van een product of dienst in een eigen business unit behoort tot de mogelijkheden;
 • Werken voor mooie internationale en regionale klanten.

Solliciteer nu

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct. We zien graag je CV met een korte motivatiebrief tegemoet. Uiteraard kun je ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Over Marotura

All Online Business. Dat is Marotura. Marotura is een Nederlands-Duits familiebedrijf en uw totaalpartner op het gebied van digitalisering, online business en technologie. Wij zijn een strategisch digital agency met een flinke IT-component in huis en hebben alles onder één dak om u digitaal van A tot Z te ontzorgen en uw online business te laten groeien.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte