Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Zorg

Sterke online profilering en het begeleiden van de zorginstellingen

De drie transities zorgen voor veel veranderingen binnen de zorgsector. De komende tijd moet de zorg anders georganiseerd worden. Het aandeel informele zorg binnen zorginstellingen moet toenemen; daarvoor moeten zorginstellingen vrijwilligers en mantelzorgers aan zich binden. Daarnaast neemt de marktwerking in de zorg steeds meer toe, en zijn zorginstellingen genoodzaakt steeds meer hun onderscheidende kwaliteit ten opzichte van de concurrentie laten zien. Een sterke online profilering, specialisatie en transparantie worden steeds belangrijker. Een goede online strategie en de uitvoering hiervan helpen uw organisatie voorbereid te zijn op de toekomst. Voor het vergroten van de informele zorg binnen uw zorginstelling hebben wij een innovatief concept ontwikkeld, welke is gericht op interactie met uw doelgroep.

Het innovatieve concept werken wij uit tot een testbare functionaliteit. Hiervoor beginnen wij uiteraard met een onderzoek naar de doelgroep. De uitkomsten hiervan, gecombineerd met de wensen van de zorginstelling, zullen als leidraad dienen voor het ontwerp en inrichting van de functionaliteit. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de mantelzorgers en vrijwilligers zo goed mogelijk te bereiken en te betrekken bij uw organisatie.
Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor een duidelijke visie en strategie rondom uw online activiteiten. U kunt denken aan een combinatie van zoekmachinemarketing en de inzet van Social Media. Wij zorgen voor een goede aanwezigheid van uw organisatie internetbreed. Denk bijvoorbeeld aan het aanwezig zijn op online platforms en communities, of het ontwikkelen van apps voor speciale doeleinden.

Neem contact op