Social Media

Onze social media diensten

Onze social media-experts zijn thuis in de wereld van de sociale netwerken. Ontdek meer over onze social media diensten zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en WhatsApp.

Onze social media en social ads specialisten

Wil je weten welke collega's bij Marotura dagelijks aan de slag zijn met social media strategieën, campagnes en content voor bijvoorbeeld LinkedIn & Instagram marketing? Maak kennis met onze ervaren social media specialisten. Met hun hulp zullen uw diensten en producten meer aandacht krijgen op sociale media en zullen uw conversies blijven groeien. Leer ons kennen!

Meet
our experts

Ontdek onze social media diensten

Ons team van social media-experts bij Marotura kan u deskundig advies geven over verschillende soorten sociale media en uw bedrijf helpen het volledige potentieel van sociale netwerken te benutten. Wij helpen u met een social media-strategie op maat waarmee u zowel uw klantcommunicatie, uw online bereik als uw merkbekendheid vergroot. 

Hieronder geven wij u een kort overzicht van de voordelen van een goede marketingstrategie voor de belangrijkste social media platforms:

  • LinkedIn: stijging van de bedrijfs- en merkbekendheid, meer interactie met potentiële stakeholders en employer branding.
  • Facebook: vergroot uw online bereik, target uw klanten doelgerichter, zet advertenties in en volg de resultaten nauwgezet, verzamel bezoekersgegevens en chat met gebruikers
  • Instagram: meer naamsbekendheid en versterk uw merkimago, inzicht in statistieken, reclamemogelijkheden en betere manieren om met uw klanten in contact te komen
  • YouTube: Bereik elke doelgroep, grote verscheidenheid aan videotypes mogelijk, inzicht in waardevolle statistieken, videoadvertenties met Google Ads, SEO-vriendelijk
  • WhatsApp for Business: professioneel zakelijk profiel, snelle antwoorden, geautomatiseerde berichten, berichtenstatistieken en chatlabels.

Sociale media bieden veel mogelijkheden bij het opzetten van een marketingstrategie. Wij helpen u om als bedrijf gericht gebruik te maken van één platform of een combinatie van verschillende netwerken, passend bij uw doelgroep en bedrijf. Als gecertificeerde Google-partners kunnen wij u bijvoorbeeld helpen om via Google Ads social media-advertenties op YouTube in te zetten. Neem contact met ons op om doelgericht en succesvol met social media aan de slag te gaan.

Meer informatie? Neem contact op