Search, Conversion & Big Data Marketeer

Thijs Holtslag

Business

Mijn functie binnen Marotura is Search, Conversion & Big Data Marketeer. Dit betekent dat ik me dagelijks bezighoud met het verhogen van traffic & conversies van websites van onze klanten, met name vanuit de search kanalen. Data vanuit verschillende bronnen is de input van mijn werkzaamheden, denk hierbij aan zoekwoordanalyses, klantanalyses en concurrentieanalyses. Alle verworven data vertalen we naar concrete toepassingen online.

Ik heb een Bachelor of Business Administration, deze heb ik behaald door de studie Management, Economie en Recht af te ronden. Door deze studie ben ik zeer breed geschoold maar mijn interesses liggen al jaren bij online marketing. Ik heb me binnen Marotura verder mogen ontwikkelen en ben daarbij ook Google Certified geworden.

Human

Ik ben een groot fan van sport, zowel spelend als toeschouwend. Grote evenementen zoals het EK, WK, de olympische spelen of een grand slam tennis gaan niet onopgemerkt aan mij voorbij. Daarnaast houd ik van reizen en heeft met name Azië indruk op mij gemaakt. Mijn resterende tijd maak ik op aan het op stap gaan met mijn vrienden.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte