Interaction Designer

Thom Slotboom

Business

Als interaction designer bij Marotura houd ik mij bezig met het ontwerpen van aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke websites, applicaties en diverse media zoals nieuwsbrieven en social media berichten. Daarnaast voer ik verschillende front-end werkzaamheden uit, waarmee ik mijn designs tot leven breng. 

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met de opleiding Communicatie & Multimedia Design. Al van kleins af aan heb ik een passie voor digitale media. Bovendien vind ik het erg leuk om met verschillende technieken te werken en er nieuwe bij te leren. Vandaar dat deze brede opleiding mij erg aansprak. Tijdens mijn stages heb ik mij voornamelijk beziggehouden met webdesign en front-end ontwikkeling, wat mij erg goed beviel. Daarom ben ik bij Marotura gekomen om mezelf hierin verder te ontwikkelen.

Human

Ik heb een brede interesse voor technologie en volg de laatste ontwikkelingen op de voet. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met o.a. het bouwen en tweaken van PC’s. Andere hobby’s zijn muziek, video-editing en sporten. Verder klus ik graag rondom het huis en ben ik niet vies van een potje gamen.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte