John Roerdink

Trots op onze klanten!

Bij Marotura zijn we trots op onze klanten. Dat waren we altijd al, maar nu helemaal. Want op dit moment wordt veel aanpassingsvermogen, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen van bedrijven en organisaties gevraagd. Bijzonder mooi om te zien dat bij veel van onze klanten ondernemerschap, klantgerichtheid en aandacht voor de medemens extra zichtbaar worden in de vorm van nieuwe en bijzondere initiatieven. 

Nieuwe initiatieven in Corona-tijd

De maandelijkse informatiebijeenkomst over zonnepanelen bij Tenten Solar bijvoorbeeld; niet op kantoor in Lichtenvoorde, maar live via Facebook. En bij Pfeifer Heavy Machinery hebben ze in het Paasweekend enkele van hun hoogwerkers ingezet zodat bewoners van verzorgingstehuis De Molenberg vanaf hun balkon op de tweede verdieping hun kinderen en kleinkinderen konden ontmoeten en bijpraten. Bij bureaus voor uitzenden, werving & selectie en detachering zoals Seesing Flex en B&P Professionals worden de gesprekken met uitzendkrachten, gedetacheerden en sollicitanten/kandidaten nu op afstand via verschillende online kanalen gevoerd, om ze toch zo optimaal mogelijk en persoonlijk te blijven begeleiden. En wat te denken van scholen zoals Het Assink lyceum, het Marnix College en het Staring College, waar docenten nu online lesgeven aan hun leerlingen en de scholen de ouders/verzorgers van de leerlingen via onder meer website, social media en online nieuwsbrief continu op de hoogte houden. En waar leerlingen denken aan eenzame ouderen door hen een brief of kaartje te sturen. En ook in de horeca en het toerisme, waar de impact van het coronavirus keihard te voelen is, wordt gekeken naar mogelijkheden om met klanten in contact te blijven. Zo kwam het Hoofdkwartier van de Prins met een heerlijk paasrecept om thuis te maken. En recreatiepark Het Winkel maakte twee mooie filmpjes met een paasboodschap voor hun bezoekers en daarnaast zet hun animatieteam binnenkort diverse knutselopdrachten online, zodat kinderen zich toch een beetje kunnen vermaken. 

Inspiratie voor de toekomst

Het coronavirus zorgt voor tegenslagen en een moeilijke periode, maar brengt ook nieuwe krachten en inspiratie met zich mee. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Dat blijkt heel duidelijk uit bovenstaande voorbeelden en nog daarnaast vele andere initiatieven bij onze klanten en bij andere midden- en kleinbedrijven.

Beste ondernemers; wij zijn trots op jullie!

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte