Trainee Online Business

Tycho Riteco

Business

Mijn functie binnen Marotura is Trainee Online Business. Ik houd mij bezig met het verwerken van grote hoeveelheden data die ik filter en overzichtelijk maak, zodat deze data voor iedereen begrijpelijk wordt.

Ik ben in het bezit van een MBO-diploma Junior Accountmanager en ik ben bezig met een HBO-bachelor Commerciële Economie aan de Hogeschool Saxion Enschede. De opleiding is breed, maar ik merk dat mijn interesse bij marketing ligt. Bij Marotura mag ik mij hier verder in ontwikkelen en leer ik meer over online marketing.

Human

Ik zou mezelf een sportliefhebber noemen. Ik sport regelmatig voor mezelf en daarnaast voetbal 3 keer in de week. Tijdens het sporten ben ik heel fanatiek en wil ik ook altijd winnen. Daarnaast kijk ik graag naar sport. Ik kijk voornamelijk naar voetbal en tennis, maar elke sport interesseert mij. Naast mijn passie voor sport, ga ik graag op stap met vrienden en besteed ik graag tijd met mijn familie.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte