Wereld Jonge Talentendag: een hoop talenten bij Marotura

Op 15 juli is het Wereld Jonge Talentendag. Deze dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om meer aandacht voor de talenten van jongeren te vragen, aangezien er vaak een hoge werkloosheid onder jongeren heerst.

Jongeren een kans bieden

Binnen Marotura geven we jongeren graag een kans! We hebben regelmatig stagiaires, die indien mogelijk na hun afstuderen ook bij Marotura blijven. Of als ze nog niet klaar zijn met hun studie, een of twee dagen in de week voor Marotura blijven werken. Zo kunnen ze al een goed beeld van diverse functies krijgen en bekijken wat ze leuk vinden om te gaan doen.

De afgelopen periode hadden we 6 studenten bij Marotura rondlopen, waarvan 3 stagiaires. Voor Jonas, Lars en Benjamin is het werk bij Marotura een bijbaan. Dit doen ze intussen al een paar jaar, naast hun studie. In de tentamenperiodes zijn ze even niet inzetbaar, want de studie gaat natuurlijk voor! Als ze willen, kunnen ze in de vakantieperiodes juist meer uren werken. Voor hen een leuke manier om werkervaring op te doen, maar ook om de diverse aspecten van de werkzaamheden te leren kennen. Zo kunnen ze goede keuzes maken voor de rest van hun studie.

Niet stilgezeten

Onze stagiaires hebben de afgelopen periode ook niet stil gezeten. Zo heeft Lisa haar afstudeeropdracht vorige week succesvol afgerond met een mooie 7! Ook Daan is al lekker onderweg. Het eerste onderdeel van zijn stage-opdracht heeft hij op alle punten de beoordeling ‘Goed’ behaald. Hij kan door naar het volgende onderdeel. De komende tijd gaat hij allerlei opdrachten doen bij alle teams binnen Marotura, zodat hij alle onderdelen leert kennen.

Jolien heeft intussen al veel onderzoek gedaan in de recreatiesector. Inmiddels gaat zij naar een van onze klanten om op locatie de enquêtes af te nemen. Na haar onderzoeksperiode kan ze deze zomer hard aan de slag met het schrijven van haar scriptie, zodat ze vanaf september fulltime kan komen werken bij Marotura!

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte