Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor succesvolle online business is het essentieel om online vindbaar te zijn. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) vergroot uw resultaten met online business aanzienlijk. 

Let's talk digital

Optimale online vindbaarheid voor uw bedrijf

Een website of webshop vormt een belangrijke pijler binnen de online dienstverlening van uw bedrijf. Goede online vindbaarheid is daarbij essentieel. Om goed vindbaar te zijn voor internetzoekmachines zoals Google, is het belangrijk dat uw online kanalen seo geoptimaliseerd zijn. Dat betekent dat uw bedrijf, producten en/of diensten optimaal vindbaar zijn bij zogeheten organische zoekopdrachten door uw doelgroep. Juist op dit onderdeel van online business liggen veel kansen voor bedrijven.Onze SEO specialisten helpen u graag om deze kansen te benutten via zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop.

Thijs Holtslag
Search, Conversion & Big Data Marketeer

Verbeter Google SEO voor meer online conversie

Bij SEO (Search Engine Optimization) draait het om het verbeteren van online vindbaarheid d.m.v. zoekmachine optimalisatie. Google vormt hierbij een belangrijke graadmeter, want ruim 90% van de internetgebruikers gebruikt Google als startpunt bij zoekopdrachten op internet. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is voor Google, hoe beter uw online vindbaarheid en hoe meer en kwalitatief betere bezoekers u op uw website krijgt. En dat is waar het om draait als u meer online conversie wilt realiseren.

Gedegen SEO analyse en sterke SEO strategie als basis voor SEO optimalisatie

Bij Marotura geloven we er in dat SEO onlosmakelijk verbonden is met de online business strategie van uw bedrijf. We zien het als een continu proces waarbij we ons blijven verdiepen in de manier waarop uw doelgroep in Google zoekt en hoe uw bedrijf en uw producten en diensten online het beste gevonden kunnen worden. Het internetzoekgedrag van mensen verandert namelijk na verloop van tijd en Google past met enige regelmaat de algoritmes aan, gebaseerd op de gebruikerservaringen van websitebezoekers. Dit algoritme is bepalend voor de ranking in Google, dus dat maakt het extra belangrijk om te blijven monitoren en de website voor SEO te optimaliseren. Dat doen we op basis van een gedegen SEO-analyse en sterke SEO-strategie, afgestemd op uw bedrijf, uw klanten en uw doelstellingen.

Wat zijn de voordelen van SEO optimalisatie?

Een SEO-geoptimaliseerde website of webshop biedt veel voordelen voor de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf. Wij sommen ze hier graag voor u op:

 • U wordt beter vindbaar via Google en andere zoekmachines;
 • U bereikt meer potentiële klanten;
 • Er komen meer bezoekers op uw website, zowel terugkerende als nieuwe bezoekers;
 • Meer bezoekers betekent ook meer (potentiële) kopers;
 • Meer bezoekers = meer kopers = meer omzet = meer winst.

Marotura is SEO expert gericht op conversie optimalisatie

Marotura is expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij zijn officieel Google Partner en hebben gecertificeerde SEO-experts in dienst die zoekmachine optimalisatie realiseren voor zowel Nederlandse als internationale bedrijven. Zij zijn dagelijks bezig met conversie verhogende SEO activiteiten voor onze klanten. zowel op operationeel als strategisch niveau. Doorlopende monitoring van zoekgedrag, heldere analyses, effectieve SEO strategie, campagnematige en doelgerichte SEO plannen en -activiteiten; onze SEO specialisten zijn van alle markten thuis.

Uw SEO uitbesteden? Marotura helpt u graag!

Bent u op zoek naar hulp of advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Of zoekt u een partij om uw SEO activiteiten aan uit te besteden? Wij kunnen u ondersteunen en ontzorgen op het gebied van onder meer:

 • Google Analytics
 • SEO content
 • Linkbuilding
 • Technische SEO
 • Conversie-optimalisatie
 • Google Mijn Bedrijf

Nederland & Duitsland

Wij zijn digitale experts voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Daarom kunnen wij zoekmachine optimalisatie (SEO) ook voor Duitse klanten en doelgroepen implementeren. Onze Duitse Marotura-collega's zijn native speakers en weten precies hoe u zich kunt onderscheiden en succesvol kunt zijn op de Duitse markt. Profiteer van onze expertise en vergroot uw online bereik en conversie tot ver over de Nederlands-Duitse grens!

We helpen u graag met betere organische resultaten en rankings.

Julian Oolthuis
Manager Search, Conversion & Big Data

Een gesprek met een van onze SEO specialisten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De SEO specialisten van Marotura zijn u graag van dienst om u te helpen bij de SEO optimalisatie van uw website of webshop.